Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vaassen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Vaassen? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Vaassen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-vaassen

Een schoonmaakster in Vaassen vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Vaassen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Vaassen vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Epe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vaassen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Vaassen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vaassen, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wapenveld, Vorchten, Oene en Emst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €13,30 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte bevordert het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Vaassen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €16,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Vaassen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Vaassen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie