Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oene

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oene? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Oene! Op dit platform bieden we volop tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-oene

Een schoonmaakster in Oene inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Oene inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oene vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op handige portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Epe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oene

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Oene

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Oene, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Vaassen, Wapenveld, Emst en Lemelerveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je een overzicht met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Oene. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €18,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over strijken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Oene laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oene?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie