Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwveen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Nieuwveen? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Nieuwveen! Op deze website lees je concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwveen

Een schoonmaakster in Nieuwveen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Nieuwveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Verder zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwveen inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er speciale online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Nieuwkoop.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwveen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nieuwveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwveen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Aarlanderveen, Ter Aar, Zevenhoven en Noorden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder vind je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al voor €13,30 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwveen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Nieuwveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuwveen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie