Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoondijke

Wil je een schoonmaakhulp in Schoondijke? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Schoondijke! Op ons portaal delen wij nuttige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-schoondijke

Een schoonmaakster in Schoondijke zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Schoondijke inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Schoondijke vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan handige bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoondijke

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Schoondijke

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schoondijke, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Biervliet, IJzendijke, Hoofdplaat en Breskens.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,90 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schoondijke. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €19,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Schoondijke laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Schoondijke?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie