Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoofdplaat

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hoofdplaat? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Hoofdplaat! Op dit platform bieden we nuttige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hoofdplaat

Een schoonmaakster in Hoofdplaat vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Hoofdplaat inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoofdplaat vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoofdplaat

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hoofdplaat

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hoofdplaat, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Schoondijke, Biervliet, Breskens en Nieuwvliet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoofdplaat. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen de €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot €19,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Hoofdplaat huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hoofdplaat?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie