Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Pijnacker

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Pijnacker? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Pijnacker! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-pijnacker

Een schoonmaakster in Pijnacker vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Pijnacker inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Pijnacker zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Pijnacker-Nootdorp.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Pijnacker

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Pijnacker

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Pijnacker, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Schipluiden en Nootdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Pijnacker. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot wel €17,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Pijnacker kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Pijnacker?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie