Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schagen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Schagen? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Schagen! Op deze website verstrekken we concrete tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-schagen

Een schoonmaakster in Schagen vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Schagen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Schagen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schagen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Schagen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Schagen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hollands Kroon, Den Helder, Dijk en Waard en Opmeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Schagen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €19,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Schagen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Schagen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie