Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waarland

Wil je een schoonmaakhulp in Waarland? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Waarland! Op deze website bieden we volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-waarland

Een schoonmaakster in Waarland gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Waarland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Waarland zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van speciale online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waarland

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Waarland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Waarland, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sint Maarten, Dirkshorn, Zijdewind en t Veld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Waarland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot zo’n €18,25 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Waarland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Waarland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie