Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Maarten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sint Maarten? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Sint Maarten! Op ons portaal delen wij handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-sint-maarten

Een schoonmaakster in Sint Maarten inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Sint Maarten inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Sint Maarten vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Selecteer diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende portalen die je hierbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Maarten

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sint Maarten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint Maarten, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dirkshorn, Tuitjenhorn, Waarland en Zijdewind.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in jouw huishouden. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sint Maarten. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Sint Maarten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Maarten?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie