Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schaijk

Wil je een schoonmaakhulp in Schaijk? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Schaijk! Op dit platform tref je diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-schaijk

Een schoonmaakster in Schaijk gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Schaijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Schaijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Maashorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schaijk

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Schaijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schaijk, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Reek, Vinkel, Herpen en Huisseling.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Schaijk. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen om en nabij de €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €15,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Schaijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor onder andere keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Schaijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan bedragen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie