Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Huisseling

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Huisseling? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Huisseling! Op dit platform vind je concrete tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-huisseling

Een schoonmaakster in Huisseling gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Huisseling inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Huisseling zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Huisseling

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Huisseling

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Huisseling, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Herpen, Schaijk, Ravenstein en Macharen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei karweitjes in jouw huishouden. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Huisseling. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Groningen.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot wel €16,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Huisseling kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Huisseling?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie