Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijssen-Holten

Wil je een schoonmaakhulp in Rijssen-Holten? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Rijssen-Holten! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijssen-holten

Een schoonmaakster in Rijssen-Holten inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Rijssen-Holten inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Rijssen-Holten vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische portalen die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Rijssen-Holten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijssen-Holten

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rijssen-Holten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Rijssen-Holten, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn en Deventer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Rijssen-Holten. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen plus minus €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot wel €15,50 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Rijssen-Holten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rijssen-Holten?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie