Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hellendoorn

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hellendoorn? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Hellendoorn! Op deze website verstrekken we handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hellendoorn

Een schoonmaakster in Hellendoorn inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Hellendoorn inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Hellendoorn inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Hellendoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hellendoorn

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hellendoorn

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hellendoorn, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Rijssen-Holten, Hof van Twente, Deventer en Voorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,60 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hellendoorn. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot wel €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Hellendoorn laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hellendoorn?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie