Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lippenhuizen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lippenhuizen? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Lippenhuizen! Op onze schoonmaakwebsite bieden we volop tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lippenhuizen

Een schoonmaakster in Lippenhuizen gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Lippenhuizen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Lippenhuizen vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan nuttige Apps en websites die daarbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lippenhuizen

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Lippenhuizen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lippenhuizen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hemrik, Jubbega, Terwispel en Tijnje.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €13,10 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lippenhuizen. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot wel €16,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Lippenhuizen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lippenhuizen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie