Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terwispel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Terwispel? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Terwispel! Op ons portaal lees je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-terwispel

Een schoonmaakster in Terwispel inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Terwispel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Terwispel vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terwispel

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Terwispel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Terwispel, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lippenhuizen, Hemrik, Tijnje en Luxwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Terwispel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €17,75 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Terwispel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Terwispel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie