Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tijnje

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Tijnje? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Tijnje! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-tijnje

Een schoonmaakster in Tijnje gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Tijnje inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tijnje zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tijnje

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Tijnje

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Tijnje, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Terwispel, Lippenhuizen, Luxwoude en Langezwaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,10 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Tijnje. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot +/- €19,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Tijnje kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Tijnje?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie