Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zeeland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zeeland? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Zeeland! Op deze pagina vind je handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zeeland

Een schoonmaakster in Zeeland vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Zeeland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zeeland vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Maashorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zeeland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Zeeland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Zeeland, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Gemert, Handel, Odiliapeel en Volkel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €13,30 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zeeland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €17,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Zeeland hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zeeland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie