Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gemert

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gemert? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Gemert! Op deze website delen wij concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-gemert

Een schoonmaakster in Gemert gezocht

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Gemert inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Gemert zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Ons advies is om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan speciale websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Gemert-Bakel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gemert

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Gemert

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Gemert, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Handel, Elsendorp, Zeeland en Odiliapeel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Gemert. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €17,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Gemert kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Gemert?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie