Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Handel

Wil je een schoonmaakhulp in Handel? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Handel! Op deze pagina lees je praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-handel

Een schoonmaakster in Handel vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Handel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Handel inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Gemert-Bakel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Handel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Handel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Handel, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Elsendorp, De Mortel, Gemert en Zeeland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder check je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Handel. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot zo’n €19,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Handel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Handel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie