Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoornaar

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hoornaar? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Hoornaar! Op deze website delen wij praktische tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hoornaar

Een schoonmaakster in Hoornaar inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Hoornaar inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Hoornaar vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoornaar

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Hoornaar

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoornaar, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Noordeloos, Lexmond, Vuren en Dalem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hoornaar. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen de €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €19,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Hoornaar hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hoornaar?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie