Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dalem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dalem? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Dalem! Op deze website bieden we nuttige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-dalem

Een schoonmaakster in Dalem zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Dalem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Dalem vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van diverse online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Gorinchem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dalem

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Dalem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dalem, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vuren, Hoornaar, Spijk en Schelluinen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dalem. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €16,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Dalem laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Dalem?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie