Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vrouwenpolder

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Vrouwenpolder? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Vrouwenpolder! Op deze website tref je veel tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-vrouwenpolder

Een schoonmaakster in Vrouwenpolder zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Vrouwenpolder inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Vrouwenpolder vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vrouwenpolder

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Vrouwenpolder

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vrouwenpolder, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oostkapelle, Domburg, Serooskerke en Gapinge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vrouwenpolder. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €17,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Vrouwenpolder huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vrouwenpolder?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie