Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Domburg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Domburg? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Domburg! Op dit platform tref je praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-domburg

Een schoonmaakster in Domburg vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Domburg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Domburg vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is slim om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Domburg

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Domburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Domburg, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westkapelle, Aagtekerke, Oostkapelle en Vrouwenpolder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Domburg. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €16,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Domburg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Domburg?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie