Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aagtekerke

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Aagtekerke? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Aagtekerke! Op dit platform vind je concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-aagtekerke

Een schoonmaakster in Aagtekerke zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Aagtekerke inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Aagtekerke zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aagtekerke

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Aagtekerke

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Aagtekerke, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Grijpskerke, Meliskerke, Westkapelle en Domburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €13,30 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Aagtekerke. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot €19,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over opruimen of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Aagtekerke laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor onder andere dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Aagtekerke?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie