Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meliskerke

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Meliskerke? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Meliskerke! Op deze pagina bekijk je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-meliskerke

Een schoonmaakster in Meliskerke inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Meliskerke inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Meliskerke opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Veere.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meliskerke

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Meliskerke

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Meliskerke, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Koudekerke, Biggekerke, Grijpskerke en Aagtekerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Meliskerke. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €15,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over strijken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Meliskerke huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Meliskerke?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie