Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dedgum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dedgum? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Dedgum! Op dit platform ontdek je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-dedgum

Een schoonmaakster in Dedgum zoeken

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Dedgum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Dedgum zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dedgum

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Dedgum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dedgum, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tjerkwerd, Breezanddijk, Parrega en Hieslum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand vind je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al voor €12,60 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dedgum. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen ongeveer €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot +/- €17,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Dedgum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Dedgum?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie