Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Parrega

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Parrega? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Parrega! Op onze schoonmaakwebsite tref je handige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-parrega

Een schoonmaakster in Parrega inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Parrega inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Parrega vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Parrega

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Parrega

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Parrega, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Dedgum, Tjerkwerd, Hieslum en Ferwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,90 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor bevordert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Parrega. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €18,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Parrega kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Parrega?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie