Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blauwhuis

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Blauwhuis? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Blauwhuis! Op dit platform tref je praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-blauwhuis

Een schoonmaakster in Blauwhuis gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Blauwhuis inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blauwhuis inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, ervaring en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw oproep beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blauwhuis

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Blauwhuis

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Blauwhuis, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Westhem, Abbega, Sandfirden en Idzega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €13,00 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Blauwhuis. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen plus minus €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot zo’n €17,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Blauwhuis huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Blauwhuis?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie