Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westhem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Westhem? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Westhem! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-westhem

Een schoonmaakster in Westhem vinden

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Westhem inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Westhem zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige websites die jou helpen zoeken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westhem

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Westhem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Westhem, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Abbega, Oosthem, Blauwhuis en Sandfirden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. Hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Westhem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Westhem hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Westhem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten bedragen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie