Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Molenlanden

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Molenlanden? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Molenlanden! Op ons portaal tref je diverse tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-molenlanden

Een schoonmaakster in Molenlanden zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Molenlanden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Molenlanden opzoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Molenlanden

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Molenlanden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Molenlanden, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ridderkerk, Barendrecht, Alblasserdam en Krimpen aan den IJssel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. Hieronder tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Molenlanden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €18,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over afwassen of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Molenlanden kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Molenlanden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie