Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bleskensgraaf

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Bleskensgraaf? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Bleskensgraaf! Op ons portaal lees je concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bleskensgraaf

Een schoonmaakster in Bleskensgraaf gezocht

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Bleskensgraaf inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Bleskensgraaf inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van speciale webapplicaties die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bleskensgraaf

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Bleskensgraaf

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bleskensgraaf, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Molenaarsgraaf, Brandwijk, Oud-Alblas en Waal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bleskensgraaf. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Bleskensgraaf laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bleskensgraaf?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie