Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Molenaarsgraaf

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Molenaarsgraaf? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Molenaarsgraaf! Op dit platform vind je nuttige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-molenaarsgraaf

Een schoonmaakster in Molenaarsgraaf gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Molenaarsgraaf inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Molenaarsgraaf vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op het gekozen moment. Ons advies is om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Molenaarsgraaf

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Molenaarsgraaf

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Molenaarsgraaf, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Brandwijk, Ottoland, Bleskensgraaf en Oud-Alblas.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €12,60 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Molenaarsgraaf. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €19,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Molenaarsgraaf kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Molenaarsgraaf?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie