Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Beijerland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nieuw-Beijerland? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Nieuw-Beijerland! Op onze schoonmaakwebsite bieden we veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-beijerland

Een schoonmaakster in Nieuw-Beijerland vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Nieuw-Beijerland inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Nieuw-Beijerland opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Beijerland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nieuw-Beijerland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Beijerland, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Piershil, Goudswaard, Oud-Beijerland en Den Bommel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuw-Beijerland. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Nieuw-Beijerland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Nieuw-Beijerland?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie