Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoeksche Waard

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hoeksche Waard? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Hoeksche Waard! Op deze website lees je volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hoeksche-waard

Een schoonmaakster in Hoeksche Waard vinden

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Hoeksche Waard inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoeksche Waard inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op verschillende bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoeksche Waard

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hoeksche Waard

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Hoeksche Waard, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Dordrecht, Zwijndrecht, Goeree-Overflakkee en Westvoorne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor stimuleert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hoeksche Waard. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €15,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Hoeksche Waard huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hoeksche Waard?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie