Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Strijen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Strijen? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Strijen! Op ons portaal verstrekken we veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-strijen

Een schoonmaakster in Strijen vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Strijen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Strijen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Strijen

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Strijen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Strijen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Strijensas, Mookhoek, Klaaswaal en Zuid-Beijerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Strijen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot wel €19,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Strijen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Strijen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie