Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Zuid-Holland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Provincie Zuid-Holland? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Provincie Zuid-Holland! Op deze website lees je nuttige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Een schoonmaakster in Provincie Zuid-Holland inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Provincie Zuid-Holland inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Provincie Zuid-Holland zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Zuid-Holland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in jouw huishouden. Hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.
Bekijk schoonmaakorganisaties in Lisse, Teylingen, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Kaag en Braassem, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Westland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Molenlanden, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem en Giessenlanden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,80 als uurtarief.

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan je afspraken maken over strijken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Provincie Zuid-Holland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Provincie Zuid-Holland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €575,00.