Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Papendrecht

Wil je een schoonmaakhulp in Papendrecht? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Papendrecht! Op deze pagina lees je concrete tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-papendrecht

Een schoonmaakster in Papendrecht inhuren

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Papendrecht inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Papendrecht zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Papendrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Papendrecht

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Papendrecht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Papendrecht, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand vind je een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Papendrecht. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €19,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Papendrecht laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Papendrecht?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie