Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hendrik-Ido-Ambacht

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hendrik-Ido-Ambacht? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Hendrik-Ido-Ambacht! Op ons portaal bekijk je volop tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hendrik-ido-ambacht

Een schoonmaakster in Hendrik-Ido-Ambacht vinden

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Hendrik-Ido-Ambacht inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Hendrik-Ido-Ambacht opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige platforms die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Hendrik-Ido-Ambacht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hendrik-Ido-Ambacht

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Hendrik-Ido-Ambacht, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en Dordrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel delen wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,90 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot zo’n €16,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Hendrik-Ido-Ambacht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie