Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sliedrecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Sliedrecht? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Sliedrecht! Op dit platform verstrekken we handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-sliedrecht

Een schoonmaakster in Sliedrecht gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Sliedrecht inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Sliedrecht zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Sliedrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sliedrecht

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Sliedrecht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Sliedrecht, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hardinxveld-Giessendam, IJsselstein, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bieden wij de meest gangbare klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sliedrecht. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €15,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Sliedrecht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Sliedrecht?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie