Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJsselstein

Wil je een schoonmaakhulp in IJsselstein? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in IJsselstein! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ijsselstein

Een schoonmaakster in IJsselstein vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in IJsselstein inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in IJsselstein vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente IJsselstein.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJsselstein

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in IJsselstein

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in IJsselstein, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lopik, Montfoort, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. Hieronder tref je enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €13,20 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in IJsselstein. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen gemiddeld €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in IJsselstein kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in IJsselstein?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie