Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hardinxveld-Giessendam

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hardinxveld-Giessendam? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Hardinxveld-Giessendam! Op deze website bekijk je volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hardinxveld-giessendam

Een schoonmaakster in Hardinxveld-Giessendam gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Hardinxveld-Giessendam inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hardinxveld-Giessendam zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Hardinxveld-Giessendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hardinxveld-Giessendam

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hardinxveld-Giessendam, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in IJsselstein, Lopik, Sliedrecht en Papendrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,30 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hardinxveld-Giessendam. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Hardinxveld-Giessendam kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hardinxveld-Giessendam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie