Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westendorp

Wil je een schoonmaakhulp in Westendorp? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Westendorp! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-westendorp

Een schoonmaakster in Westendorp gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Westendorp inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Westendorp opzoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westendorp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Westendorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Westendorp, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Heelweg, Terborg, Varsseveld en Wijnbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Westendorp. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot zo’n €17,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Westendorp hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Westendorp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie