Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hauwert

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hauwert? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Hauwert! Op deze website ontdek je volop tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hauwert

Een schoonmaakster in Hauwert vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Hauwert inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Hauwert zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hauwert

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hauwert

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hauwert, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wervershoof, Blokker, Zwaag en Nibbixwoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hauwert. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hauwert kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hauwert?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie