Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nibbixwoud

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nibbixwoud? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Nibbixwoud! Op ons portaal vind je volop tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nibbixwoud

Een schoonmaakster in Nibbixwoud vinden

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Nibbixwoud inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Nibbixwoud zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nibbixwoud

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Nibbixwoud

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nibbixwoud, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Zwaag, Hauwert, Wognum en Zwaagdijk-West.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel delen wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Nibbixwoud. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot wel €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Nibbixwoud huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Nibbixwoud?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven bedragen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie