Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Griendtsveen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Griendtsveen? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Griendtsveen! Op deze website delen wij concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-griendtsveen

Een schoonmaakster in Griendtsveen zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Griendtsveen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Griendtsveen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse platforms die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Griendtsveen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Griendtsveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Griendtsveen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Meijel, Oirlo, De Rips en Milheeze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand tref je een overzicht met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Griendtsveen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen om en nabij de €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €15,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Griendtsveen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Griendtsveen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie