Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meijel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Meijel? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Meijel! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-meijel

Een schoonmaakster in Meijel gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Meijel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Meijel inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meijel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Meijel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Meijel, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oirlo, Leunen, Griendtsveen en De Rips.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder check je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Meijel. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot €17,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Meijel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Meijel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie