Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blaricum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Blaricum? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Blaricum! Op dit platform delen wij diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-blaricum

Een schoonmaakster in Blaricum gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Blaricum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blaricum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige portalen die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Blaricum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blaricum

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Blaricum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Blaricum, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Huizen, Almere, Wijdemeren en Hilversum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder vind je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Blaricum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €19,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Blaricum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Blaricum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie