Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Huizen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Huizen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Huizen! Op deze pagina delen wij nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-huizen

Een schoonmaakster in Huizen inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Huizen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Huizen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Huizen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Huizen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Huizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Huizen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Almere, Weesp, Blaricum en Wijdemeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Huizen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €18,50 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Huizen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Huizen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie