Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goëngahuizen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Goëngahuizen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Goëngahuizen! Op ons portaal vind je handige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bespreken we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-goengahuizen

Een schoonmaakster in Goëngahuizen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Goëngahuizen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Goëngahuizen zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale portalen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Smallingerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goëngahuizen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Goëngahuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Goëngahuizen, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Joure, Snikzwaag, Aldeboarn en Terherne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Goëngahuizen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €16,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Goëngahuizen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Goëngahuizen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie