Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Snikzwaag

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Snikzwaag? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Snikzwaag! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we handige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-snikzwaag

Een schoonmaakster in Snikzwaag inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Snikzwaag inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Snikzwaag vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Snikzwaag

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Snikzwaag

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Snikzwaag, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haskerhorne, Rohel, Joure en Goëngahuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Snikzwaag. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot zo’n €17,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Snikzwaag hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Snikzwaag?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie